Brambory na víně a na Hrašce

Brambory na víně a na Hrašce jsou neuvěřitelně jednoduchý, ale pokaždé nám mooooc chutná wink

Ingredience:

1 kg
Brambory
2-4 ks
cibule, co kdo má rád
4 lžíceHraška na zahušťování
 3 – 5 dclzeleninový vývar
 2 dclbílého suchého vína
 2 ksbobkový list
 pár snítek rozmarýnu
 sůl, pepř
 olej
  

Pracovní postup:

V pekáčku na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, zaprášíme Hraškou a restujeme. Zalijeme vývarem a vínem, opepříme, osolíme, přidáme bobkový list a rozmarýn a brambory pokrájené na větší kusy. Promícháme a vložíme přiklopené do vyhřáté trouby na 200°C. Dusíme do měkka, občas zamícháme. 

Podáváme se zeleninovými řízečky obalenými v Hrašce a zeleninovým salátem.

Hrašku na zahušťování potřebnou pro tento recept zakoupíte zde v našem firemním e-shopu, nebo v kamenných i internetových prodejnách se zdravou výživou a ve všech lékárnách. Podrobný přehled prodejen naleznete zde.

 

 

Napsat komentář

Item added to cart.
0 items - 0,00