Dýňové lívance

 

Lahodné dýňové lívance s HRAŠKA Vanilka jsou neodolatelnou pochoutkou.

Název surovinyMnožství
Rozmixovaná dýně1 hrnek
Mouka2 hrnky 
Cukr1 lžíce
Máslo1 lžíce
HRAŠKA Vanilka2 lžíce
Mléko2 hrnky 
Skořice1/4 lžičky
Hřbíček1/4 lžičky
Muškátový oříšek1/4 lžičky
Meltý zázvor1/4 lžičky
Prášek do pečiva1 lžičky
Soda na pečení1/2 lžičky
Sůlšpetka

 

Příprava   
Sypké suroviny pořádně přesijeme a dobře našleháme se zbylími surovinami. Našlehané těsto necháme chvíli odpočinout. Lívance pečeme zvolna na pánvi lehce potřené tukem.
Podáváme s Jarovorovým, nebo jiným sirupem. Dobrou chuť.
 

HRAŠKA Vanilka můžeme používat i při přípravě lívanců z bezlepkových mouk, kde skvěle dokáže těsto pojit.

Hrašku Vanilkovou potřebnou pro tento recept zakoupíte zde v našem firemním e-shopu, nebo v kamenných i internetových prodejnách se zdravou výživou a ve všech lékárnách. Podrobný přehled prodejen naleznete zde.

 

 

 

Napsat komentář

Item added to cart.
0 items - 0,00